Veelgestelde vragen

Hoe zit Storioni Festival er dit jaar uit?

Op het moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om Storioni Festival 2021 te organiseren op een veilige manier. Het festival vindt dit jaar online plaats, door middel van livestreams. Let op: hiervoor dient u een livestreamticket te kopen.

Wat gebeurt er met mijn concertticket als bezoekers uiteindelijk niet bij de concerten aanwezig mogen zijn?

De keuze is aan u! U ontvangt de vervolgopties per mail: u kunt kiezen voor een voucher, doneren of restitutie. De voucher kunt u daarna eventueel inzetten om een livestream-ticket te ontvangen. Als u geen keuze maakt en niet reageert op deze mail, ontvangt u automatisch toegang tot het livestreamticket (ter waarde van €5,-) en de rest van het bedrag krijgt u in de vorm van een voucher terug.

Hoe kan ik op de hoogte blijven over ontwikkelingen?

Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van onze plannen en eventuele aanpassingen? Meld u dan aan via de nieuwsbrief en blijf up to date.

Hoe kan ik de concerten bekijken via de livestream?

Klik bij het Programma op het concert dat u wilt bezoeken. Scroll naar beneden en klik op Livestream beleving. U koopt vervolgens via het betaalsysteem een ticket voor een livestreamconcert. Daarna ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een link naar de website waar u de livestream kunt bekijken. Op het moment dat het programma start, kunt u gelijktijdig vanuit huis genieten van het concert.

Ik heb een andere vraag

Per mail kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw tickets. Mail daarvoor naar: tickets@muziekgebouweindhoven.nl. Door de huidige corona-situatie zijn we voor onbepaalde tijd telefonisch niet bereikbaar. Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar info@storionifestival.nl.