Veelgestelde vragen

Hoe zit Storioni Festival er dit jaar uit?

Op het moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om Storioni Festival 2021 te organiseren op een veilige manier. Het festival vindt dit jaar plaats in fysieke vorm op diverse locaties in en om Eindhoven, maar ook online door middel van livestreams. Aangezien het openingsplan van de Rijksoverheid inzet op het beperkt openen van culturele instellingen vanaf 26 mei, volgen wij dat plan op. Dat betekent dat een beperkt aantal bezoekers welkom is bij de concerten. Nog even duimen dus! Daarnaast zullen alle concerten ook beschikbaar komen om te streamen vanuit huis. Let op: hiervoor dient u een livestreamticket te kopen.

Moet ik me laten testen voordat ik het festival bezoek?

We volgen hierin het advies van het RIVM en de maatregelen die de overheid stelt. Wanneer wordt besloten dat culturele instellingen vanaf 26 mei weer bezoekers mogen ontvangen, zullen we u via deze website, onze nieuwsbrief en social media meer vertellen over hoe dit precies in zijn werk gaat en wat dit betekent voor uw bezoek. Bezoekers die op dat moment al een ticket hebben gekocht worden uiteraard ook op de hoogte gesteld.

Wat gebeurt er als er een nieuwe COVID-19 uitbraak komt?

De impact van een dergelijke uitbraak kunnen we helaas niet voorspellen. We doen er alles aan om het festival in fysieke vorm door te laten gaan, maar ook wij zijn daarin afhankelijk van de het advies van het RIVM en de maatregelen van de Nederlandse overheid. Afhankelijk van die ontwikkelingen zullen wij het fysieke festival daarop moeten aanpassen.

Wat gebeurt er met mijn concertticket als bezoekers uiteindelijk niet bij de concerten aanwezig mogen zijn?

U ontvangt de vervolgopties per mail: u kunt kiezen voor een voucher, doneren of restitutie. De voucher kunt u daarna eventueel inzetten om een livestream-ticket te ontvangen.

Hoe kan ik op de hoogte blijven over ontwikkelingen?

Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van onze plannen en eventuele aanpassingen? Meld u dan aan via de nieuwsbrief en blijf up to date.

Hoe kan ik de concerten bekijken via de livestream?

Klik bij het Programma op het concert dat u wilt bezoeken. Scroll naar beneden en klik op Livestream beleving. U koopt vervolgens via het betaalsysteem een ticket voor een livestreamconcert. Daarna ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een link naar de website waar u de livestream kunt bekijken. Op het moment dat het programma start, kunt u gelijktijdig vanuit huis genieten van het concert.

Ik heb een andere vraag

Per mail kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw tickets. Mail daarvoor naar: tickets@muziekgebouweindhoven.nl. Door de huidige corona-situatie zijn we voor onbepaalde tijd telefonisch niet bereikbaar. Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar info@storionifestival.nl.