Storioni Festival gaat online door!

mei, 2021
Helaas heeft het kabinet besloten de versoepelingen uit te stellen, wat betekent dat het festival enkel online kan doorgaan. Het gehele programma gaan we livestreamen, zodat u toch kunt genieten van de concerten én van een gegarandeerd plekje op de virtuele eerste rij!

Beste bezoeker van het Storioni Festival,

Tot onze grote spijt heeft het kabinet besloten de versoepelingen uit te stellen, wat betekent dat Storioni Festival enkel online kan doorgaan. We gaan de 10 geplande concerten dus livestreamen, zodat u toch kunt genieten van de concerten én van een gegarandeerd plekje op de virtuele eerste rij! Om de beleving helemaal compleet te maken hebben we heerlijke Storioni Thuispakketten samengesteld met heerlijke wijnen, speciaalbieren, gin & tonics én bites. Voor de Lunchpauzeconcerten kunt u kiezen voor een smakelijk lunchpakket met verschillende broodjes, jus d’orange en soep. Deze Storioni Thuispakketten kunt u aanvinken in het bestelsysteem.

Bestel uw tickets nu en verzeker uzelf van een plekje op de virtuele eerste rij van het Storioni Festival!

Toch nog een lichtpuntje! Één concert kan dit jaar wel fysiek doorgaan dit jaar: De Ambulancedienst x Storioni Festival: De Wachtkamer. Tijdens dit unieke drive-in concert op 22 mei staat u op verrassende wijze in de wacht en wordt u in één klap genezen van uw muzikale honger. Het evenement speelt zich af in en rondom uw eigen auto en is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Samen wachten is het leukst, dus kom met het hele gezin!