OVER HET FESTIVAL / STEUN ONS

KOM OOK BIJ DE STORIONI FAMILY!
Het Storioni Trio neemt bezoekers van het Storioni Festival mee op een jaarlijks muzikale ontdekkingsreis langs bijzondere juweeltjes uit de kamermuziek. Dat doen we al tien jaar.
En dat willen we blijven doen!
Het festival kan wat extra financiële ondersteuning gebruiken en daarom willen we gezamenlijk de schouders onder het festival zetten. Als een echte Family. Zodat we jaarlijks weer, met elkaar, kunnen genieten van al het moois, al het bijzondere en al het vernieuwende wat het Storioni Trio ons te bieden heeft. Als neefje, als hippe oom óf als zoete suikertante.

KIES UW FAVORIETE FAMILYLID
Voelt u zich ook verbonden bij het Storioni Festival en wilt u d.m.v. een eenmalige donatie lid worden van de Storioni Family? Kies dan uit één van de onderstaande familieleden, vul uw persoonsgegevens in en doneer direct het bijbehorende donatiebedrag via IDeal.

VOORDELIG ZAKELIJK DONEREN
Het Storioni Festival beschikt over de culturele ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling). Als u kiest voor een periodieke gift, dan kunt u dit aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.
Meer weten over periodieke schenkingen, en andere vormen van geven? Neemt u dan contact op met Arthur van der Drift, projectcoördinator Storioni Festival, via telefoonnummer 040-265 56 00 of email info@storionifestival.nl