OVER HET FESTIVAL / STEUN ONS

WORD LID VAN DE STORIONI FAMILY!
Het Storioni Trio neemt u als bezoeker van het Storioni Festival mee op een jaarlijks muzikale ontdekkingsreis langs bijzondere juweeltjes uit de kamermuziek. Dat doen we al tien jaar. En dat willen we blijven doen!

Het festival kan wat extra financiële ondersteuning gebruiken en daarom willen we gezamenlijk de schouders onder het festival zetten. Als een echte Family. Zodat we jaarlijks weer, met elkaar, kunnen genieten van al het moois, al het bijzondere en al het vernieuwende wat het Storioni Trio ons te bieden heeft. Als neefje, als hippe oom óf als zoete suikertante.

LID WORDEN?
Voelt u zich ook verbonden bij het Storioni Festival en bent u geïnteresseerd om door middel van een donatie lid te worden van de Storioni Family? Vul dan het bijgaande inschrijfformulier in en u ontvangt binnenkort informatie over alle donatie-mogelijkheden.

Wij zien u graag bij de Storioni Family!

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode & Woonplaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

MEER INFORMATIE

Ook vertellen wij u graag meer over periodieke en eenmalige schenkingen, en andere vormen van geven. Neemt u daarover contact op met Arthur van der Drift, projectcoördinator van het Storioni Festival, via 040-265 56 00 of info@storionifestival.nl

Het Storioni Festival beschikt over de culturele ANBIstatus (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling).Dit betekent dat als u periodiek geeft, u dit kunt aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

DONATIE

Wilt u het Storioni Festival steunen? Dan kan door een bedrag over te maken naar NL02RABO0153187948 t.n.v. Stichting Storioni Festival