OVER HET FESTIVAL

Music In The Streets | 18 mei 2019

Een belangrijk nieuw onderdeel van het Storioni Festival 2019 is het gratis toegankelijke straatfestival genaamd Music In The Streets. Op zaterdag 18 mei staat de binnenstad van Eindhoven dan ook in het teken van (kamer)muziek. Op vele diverse plekken in de binnenstad wordt tussen 13.00 en 18.00 gespeeld door musici. Zowel amateurs als professionals en van jong tot oud. Maar liefst 200 muzikanten staan te popelen hun passie voor muziek te laten horen aan Eindhoven.

Call for musicians

Speel jij viool, cello, piano, klarinet, saxofoon of een ander instrument? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar allerlei soorten musici die samen met ons de passie voor muziek willen vieren en het leuk vinden bij te dragen aan dit muzikale straatfestival. Van Einaudi tot Mozart, van ensembles tot solisten, maar ook een vleugje jazz is meer dan welkom. Deze oproep is gericht aan Nederlandse muzikanten, zowel amateurs als professionals, van 5 tot 95 jaar. Deelnemers krijgen een vrijkaart voor de Storioni Nacht!

Let op: Op pianisten na, vragen we muzikanten hun eigen instrument mee te nemen. Vergeet hierbij niet je lessenaar of andere hulpmiddelen zoals bladomslaanders.

Locatie: Diverse plekken in de binnenstad van Eindhoven (locaties worden binnenkort bekendgemaakt)

Zaterdag 18 mei | 13.00 – 18.00 uur

Heb je vragen? Neem dan contact op met outthere@storionifestival.nl

Klik hier om je aan te melden als deelnemend muzikant, aanmelden kan t/m 30 april!