Dit fast food drive-in concert zet u op verrassende wijze in de wacht en geneest u in één klap van uw muzikale honger

Er is weer iets leuks te doen in Eindhoven! In navolging op het spraakmakende “Spoedeisende Honger” realiseert De Ambulancedienst in samenwerking met Storioni Festival het evenement “De Wachtkamer” op zaterdag 22 mei. Tijdens dit unieke concert staat u op verrassende wijze in de wacht en wordt uw honger én muzikale trek gestild met een concert van het Storioni Trio. Het evenement speelt zich af in en rond uw eigen auto en is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Samen wachten is het leukst, dus kom met het hele gezin!

Let op: Dit evenement vindt plaats op de Deken van Somerenstraat 2, Eindhoven.

Voorzorg

U wordt vriendelijk doch dringend verzocht de volgende instrumenten mee te nemen:

– uw auto
– telefoon (opgeladen en met internet)
– speaker of andere geluidsinstallatie waar uw telefoon mee kan verbinden

Check-in

Bij aankomst met de auto wordt u door onze verkeerswachters op gepaste, corona-correcte wijze in het juiste parkeervak gedirigeerd. Hier wordt uw ticket gescand en uw instructiebrochure overhandigd.

Het Storioni wachtkamerconcert & diner

Achter glas ziet u het door ons zo geliefde Storioni Trio hun opwachting maken en de audio stream begint te spelen vanuit uw eigen auto. Dichterbij dan ooit.

Het ontvangstcomité tovert de geparkeerde auto’s vliegensvlug om tot een klassiek restaurant bij kaarslicht. Het één na het andere bord met friet en het klassiek snack ensemble verlaat het culinair loket. Van de koks naar de bediening buiten, die het vervolgens op gepaste wijze naar het wachtkamerpubliek brengen.

Terwijl u wacht:

– Gratis parkeerplek
– Wachtkamerconcert door Storioni Trio
– Klassiek snack ensemble door Josine
– Friet van Piet
– Limon-cello
– Livestreamticket voor het Openingsconcert van het Storioni Festival

Repertoire

Onderdeel van dit evenement is een concert van het Storioni Trio! Ze zullen u verblijden met een 20-minuten-concert met drie korte versies van muziekstukken die een week later tijdens het Storioni Festival gespeeld zullen worden:

– Saint-Saëns – Pianotrio nr. 1 in F, op. 18
– Schubert – Notturno, D897 voor pianotrio
– Beethoven – Variaties in Es op. 44 voor pianotrio

De bemanning

Eind 2020 besloten initiator Piet Bergman, Josine Beugels, Imke Sloos, Julia van der Pas en Sjefke de Kok vanuit een nijpende artistieke honger en geheel niet zonder risico, het vrijgekomen pand van de verhuisde Gemeentelijke Ambulancedienst aan de Deken van Somerenstraat, hartje Eindhoven, te betrekken. En wel om van de alom heersende beperkende nood een florissante deugd te maken. In samenwerking met het Storioni Festival organiseert De Ambulancedienst in een tijd met beperkende factoren: De Wachtkamer.

Musici:
Storioni Trio
Viool, piano, cello