LAATSTE NIEUWS

28 april 2016


Programma 2017 nú online!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw en uitdagend festivalprogramma. En het is gelukt! Voor deze bijzondere tiende editie van het Storioni Festival laten we ons inspireren door 100 jaar Dutch Design. Met het thema Designing new traditions maken we kennis met aanstormend en gevestigd designtalent en ontmoeten we onder meer vioolvirtuoos Ray Chen, festivalcomponist David Lang én meesterpianist Nelson Goerner. Uiteraard zullen de heren van het Storioni Trio – Wouter en Marc Vossen en Bart van de Roer – niet ontbreken. Zij zijn immers het hart van het festival, en vormen samen met hun internationale muziekvrienden 12 dagen lang een geweldig kamermuziekfestijn.

Het volledige Storioni Festival Programma is inmiddels te zien op deze website, en te lezen in de kersverse brochure van Muziekgebouw Eindhoven. Momenteel zijn nog niet alle concert zijn te koop, want de de losse kaartverkoop start op zaterdag 14 mei!

Het festivalprogramma is grotendeels klaar, maar in de komende tijd zullen nog meer werken en deelnemende musici bekend worden. Dus houd de site en onze facebookpagina goed in de gaten voor de laatste updates.

 

 

LAATSTE NIEUWS

Terug naar het laatste nieuws Storioni Festival