ACADEMY / STORIONI FESTIVAL 2019

WINTER ACADEMY

Winter Academy // Storioni Festival 2017
Dé kans om je kamermuziek skils te ontwikkelen!

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen als kamermuziekmusicus? Dan is de Storioni Winter Academy absoluut iets voor jou! Het Storioni Festival biedt conservatoriumstudenten en jonge ensembles de unieke kans om tijdens het kamermuziekfestival intensief les te krijgen van internationaal gerenommeerde kamermusici. Zowel het Storioni Trio als de onderstaande topmusici verzorgen eersteklas kamermuzieklessen:

– Storioni Trio
(Wouter Vossen (viool)/Marc Vossen (cello)/Bart van de Roer (piano))
– Sam Haywood (piano)
– Isang Enders (cello)
– Caroline Eijk (theremin)
– Alain de Rudder (trompet)
– Alexander Stikovertsky (viool)

Wat biedt de Winter Academy?
De Winter Academy vindt plaats van maandag 16 t.m. donderdag 19 januari aanstaande. Binnen deze dagen ben je als deelnemer twee dagen intern bij de academy aanwezig, dit is inclusief een hotelovernachting en catering. Je volgt in totaal 3 uur masterclasses en krijgt toegang tot verschillende openbare festivalrepetities. Ook is er de mogelijkheid om overdag te reperteren in de muziekschool (alleen of met je ensemble) en je ontvangt tickets voor een aantal Storioni Festival concerten die tijdens jouw verblijf plaatsvinden.


Kosten
Winter Academy – 3 uur masterclass/ hotelovernachting/ 2x lunch/ 2x diner/ tickets voor Storioni Festival concerten  = € 475,- pp

Individuele masterclass – 1 uur = € 125,- pp
Ensemble masterclass 
– 1 uur = € 175,- pp


Schrijf je direct in!
Via het online formulier regel je direct je inschrijving voor de Winter Academy. Geef daarbij aan van welke masters jij masterclasses wilt volgen. Inschrijven kan tot uiterlijk 11 Januari. Meld je snel aan, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Naar aanleiding van de beschikbaarheid van de docent word je ingedeeld voor een masterclass. Vervolgens ontvang je een factuur die voorafgaand aan de masterclass betaald moet zijn.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Masterclass individueel of voor ensemble(verplicht)
Masterclass IndividueelMasterclass Ensemble

Indien individueel, instrument

Indien ensemble, namen leden & instrumenten

Opmerkingen